So hurry down the chimney

Wanneer je De Landgoederij binnenloopt, voel je meteen de warmte van deze historische locatie. Kies voor een ruimte met open haard en oude boerderijbalken als eyecatcher. Of combineer de verschillende sfeervolle ruimtes voor een groter evenement.

Winter WonderLandgoederij

Het nieuwe jaar beginnen met een feestelijk en winters diner? Geniet van een heerlijk luxe stamppotbuffet in de oude boerderij van De Landgoederij! Opwarmen met een glaasje glühwein of liever een warme chocomel (met slagroom), na een eventuele opening door de directie genieten jullie van een luxe stamppotbuffet met onder andere vergeten groenten, winterse stoof maar natuurlijk ook de klassiekers!

Altijd plek voor

jouw wensen

Ons professionele salesteam neemt u alle zorg uit handen en draagt zorg voor een succesvol zakelijk evenement! Uiteraard kunnen wij alle ondersteuning verlenen m.b.t. techniek, entertainment en catering. Naast offertes op maat biedt De Landgoederij ook aantrekkelijke zakelijke arrangementen. Neem nu contact op voor beschikbaarheid en een offerte, wij kijken uit naar uw komst. 

 

Neem contact op via [email protected] of bel naar

030 204 0542.

Ontdek de mogelijkheden bij 11 andere locaties

In 4 stappen naar het perfecte event

Offerte

Locatiebezoek

Bevestiging

Event begeleiding