Winter Wonder in Nieuwegein

Weer of geen weer, hier gaan de activiteiten altijd door. Vanuit de drie meetingrooms geniet je van uitzicht op het water.

Houd je het bij vergaderen alleen? Onze grote en kleine zalen beschikken over alle comfort en voorzieningen. Of kies voor een sportief arrangement om met het team de zinnen te verzetten; een heldere kijk op de zaken gegarandeerd.

Expeditie Poolcirkel

Winters genieten bij Down Under! Je wordt warm ontvangen in één van onze exclusieve ruimtes met een drankje en iets lekkers op tafel. Daarna gaat de competitie van start met de Expeditie Poolcirkel. Je strijdt in teams tegen elkaar waarbij er keuze is uit verschillende onderdelen. Denk hierbij aan een skistokkenspel, vuur maken, kerstboom bouwen en langlaufen. Teambuilding en een goede strategie binnen jouw team helpt je naar de overwinning. De avond wordt afgesloten met een winterse barbecue met heerlijke gerechten zoals gemarineerde kippendij met noodles en slow cooked sukade.

Altijd plek voor

jouw wensen

Wij bezorgen jou en je collega’s een onvergetelijke dag!

Down Under organiseert de leukste en origineelste bedrijfsuitjes in Nieuwegein en omgeving. Onze locatie nabij Utrecht beschikt over een ruime keuze aan indoor en outdoor activiteiten.


Neem contact op via [email protected] of bel naar

030 287 7777.

Ontdek de mogelijkheden bij 11 andere locaties

In 4 stappen naar het perfecte event

Offerte

Locatiebezoek

Bevestiging

Event begeleiding