Een winterse speelplaats die bruist

Alle zakelijke locaties al uitgespeeld? Bij JEU in Arnhem leer je collega’s van een hele andere kant kennen. Van slechte verliezers tot goede winnaars. Pal naast het station, is deze bruisende locatie van JEU Arnhem voor iedere speler goed te bereiken.

JEU de boules bar Arnhem

Zijn jullie op zoek naar een leuke activiteit om het nieuwe jaar knallend te beginnen? Reserveer dan tijdens de warme winter weken bij JEU; gezellig met vrienden of familie de hele dag boules, bites and beers! Ons winter arrangement bestaat uit je eigen jeu de boulesbaan, twee drinks p.p., 3 bites p.p. Meer weten? Vraag een offerte aan.

Altijd plek voor

jouw wensen

JEU biedt de perfecte combinatie van boules, bieren en bites, geschikt voor informele borrels, afdelingsuitjes, en grootschalige bedrijfsevenementen. Daarnaast is JEU een geliefde plek voor vergaderingen, met de beschikking over ruimte, gratis wifi, en audiovisuele voorzieningen. Na de bijeenkomst verzorgt ons keukenteam graag een smakelijk buffet, gevolgd door een borrel en zelfs een JEU de boules toernooi. Buiten onze reguliere openingstijden zijn er ook mogelijkheden!


Neem contact op via [email protected] of bel naar

088 984 8351.

Ontdek de mogelijkheden bij 11 andere locaties

In 4 stappen naar het perfecte event

Offerte

Locatiebezoek

Bevestiging

Event begeleiding