Winters genieten in een sprookjesachtig Chalet

Klein Zwitserland is een begrip in de regio sinds 1967. Gevestigd in het hartje Nederland is het chalet een gezellige uitvalsbasis waar gastvrijheid voorop staat. De Alpenzaal met eigen ingang is geschikt voor ieder gezelschap. Of stap met het hele bedrijf de natuur in tijdens een teambuilding in het bos.

Midwinter spelen bij Klein Zwitserland

Speciaal voor de wintermaanden januari, februari en maart organiseren we elke 1e zondag van de maand de Midwinter spelen. Met diverse activiteiten voor de kinderen zoals sjoelen, diverse (bord) spelletjes, schminken en meer. Geniet met de hele gezin, familie en vrienden van typische winterse gerechten zoals broodje worst, erwtensoep, flammkuchen en marshmallows op de vuurkorf.

Altijd plek voor

jouw wensen

Klein Zwitserland biedt een veelzijdige locatie voor allerlei soorten bijeenkomsten en evenementen, waaronder vergaderingen, bedrijfsfeesten, recepties, en informele bijeenkomsten. Het restaurant en de faciliteiten zijn ontworpen om groepen van verschillende groottes, gemakkelijk te kunnen bedienen. De Alpenzaal, met eigen ingang kan op verschillende manieren worden ingericht om aan de behoeften van elk gezelschap te voldoen. Of je nu komt voor een zakelijke bijeenkomst of teambuilding in de natuur, bij Klein Zwitserland is er altijd wat te eten en te beleven. 

 

Neem contact op via [email protected] of bel naar

0343 510 165.

Ontdek de mogelijkheden bij 11 andere locaties

In 4 stappen naar het perfecte event

Offerte

Locatiebezoek

Bevestiging

Event begeleiding