Knallend 2024 beginnen!

In de prachtige omgeving van de Amersfoortse bossen, direct gelegen aan de A28 is Restaurant Zuiver. Een moderne en stijlvolle locatie met plek voor een gezellige nieuwjaarsborrel in de Leusdenzaal of een intiemere bijeenkomst in de Voorkamer.

Walking dinner bij Restaurant Zuiver

We ontvangen jullie graag tijdens de warme winter weken bij Restaurant Zuiver Utrecht en Amersfoort. Geheel in stijl en sfeer kunnen wij een walking dinner verzorgen. Samen met je collega’s genieten jullie van diverse warme gerechten, bijgerechten en een nagerecht. Bespreek met ons de mogelijkheden en jullie wensen, vraag direct een offerte aan via de button.

Altijd plek voor

jouw wensen

Restaurant Zuiver in Amersfoort is een veelzijdige locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Met een centrale ligging nabij de A28, stijlvolle vergaderruimtes, en gratis parkeergelegenheid is het ideaal voor vergaderingen, presentaties, en bedrijfsevenementen. We bieden zakelijke lunches, op maat gemaakte diners, en kunnen ruimtes aanpassen voor thematische bedrijfsfeesten. Het salesteam staat klaar om op maat gemaakte arrangementen te bespreken voor succesvolle zakelijke bijeenkomsten.

 

Neem contact op via [email protected] of bel naar

088 984 8300.

Ontdek de mogelijkheden bij 11 andere locaties

In 4 stappen naar het perfecte event

Offerte

Locatiebezoek

Bevestiging

Event begeleiding