Winter Wonder Farm

In een authentieke boerderij in het Utrechtse Leidsche Rijn ligt Restaurant Zuiver. Een unieke locatie met een prachtige uitstraling en uitstekende bereikbaarheid door de ligging aan de A2.

Walking dinner bij Restaurant Zuiver

We ontvangen jullie graag tijdens de warme winter weken bij Restaurant Zuiver Utrecht en Amersfoort. Geheel in stijl en sfeer kunnen wij een walking dinner verzorgen. Samen met je collega’s genieten jullie van diverse warme gerechten, bijgerechten en een nagerecht. Bespreek met ons de mogelijkheden en jullie wensen, vraag direct een offerte aan via de button.

Altijd plek voor

jouw wensen

Restaurant Zuiver in Utrecht is een veelzijdige locatie voor diverse zakelijke bijeenkomsten. Met twee stijlvolle vergaderruimtes, terrassen voor buitenvergaderingen, en plek voor maximaal 250 personen in De Zuiverzaal, biedt het restaurant ruimte voor vergaderingen, lunches, diners, bedrijfsfeesten, recepties en meer. De centrale ligging nabij de A2, gratis parkeergelegenheid en mogelijkheid voor maatwerkarrangementen maken het een ideale keuze voor zakelijke evenementen.

 

Neem contact op via [email protected] of bel naar

088 984 8300.

Ontdek de mogelijkheden bij 11 andere locaties

In 4 stappen naar het perfecte event

Offerte

Locatiebezoek

Bevestiging

Event begeleiding